manezsfilmsz.png

  • "Róka:Cingár mondta hogy jó helyen van a kocsi.
  • Cingár:Én mondtam nekik hogy rossz helyen van a kocsi.
  • Gaben:Rossz helyen van ez a kocsi
  • Lali faterja:Jó helyen van ez a kocsi. Te vagy rossz helyen... meg én.
  • Lali:Apám mindig azt mondta: Ha a padlón vagy fiam, szedjél fel onnan valamit!
  • Cingár: Úgyhogy vettem egy biciklit. Ami azért jó, mert jó." - Üvegtigris c. film

Mostanság mindenről valami dal, vers, idézet, szállóige jut eszembe, vagy egy filmkocka villan be, de a Manézs Bisztró stílusosan patinás, cirkuszi kocsija kapcsán idekívánkozik azért az a klasszikus idézet, hogy: "Jó helyen van ez a kocsi." Nos, mi úgy gondoljuk, hogy jó helyen van ez a kocsi!

A Manézs kocsi helye nem egy hirtelen jött gondolatból fakadt, hosszas mérlegelés, gondolkodás, utánajárás után úgy döntöttünk, hogy Balatonfüredre és Balatonfürednek való ez a kocsi. Úgy érezzük és úgy hisszük, hogy a Manézs világa, hangulata és arculata becsempész egy csipetnyi bohém romantikát a mai Balatonfüred életébe, és ez a törekvésünk szépen összecseng a város reformkori kultúrmissziójával.

Ezen szép és nemes gondolatok vezéreltek bennünket egy májusi hajnalon is, amikor úgy döntöttünk, hogy elindulunk a karavánnal és bizony meg sem áll Balatonfüredig. Így is lett, felpakoltunk hát, összecsomagoltunk mindent mi kellhet és elindultunk a magyar tenger felé. Kicsit átérezve a vándormutatványosok kalandozó életét. Elszánt lelkesedéssel fogtunk bele a tereprendezésbe. A sok dolgos kéz alig néhány óra leforgása alatt csodát tett, varázsolt valami nagyszerű és káprázatos dolgot, amit nem lehet nem SZERETNI!

manézsahelyén.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manezsbisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr265292224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása